Mirë se erdhët në Komunën e Prizrenit!

Web-faqja e komunës së Prizrenit ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të ndëruar qytetar, komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë parreshtur që, së bashku me Ju, t'i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimarrjes.
 
 

 

Lajme

Komuna e Prizrenit i përgjigjet aktivitetit “Ta Pastrojmë Kosovën”
25 maj 2017
Komuna e Prizrenit, Respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike,  në mbështetje të aktivitetit “Ta Pastrojmë Kosovën” mobilizoi të gjitha institucionet, shoqërinë civile dhe të gjitha shkollat fillore në një aktivitet të përgjithshëm në  pastrimin e ambientit të tyre.
më shumë...

Procedohet ndërtimi i Pishinës Olimpike në Prizren
23 maj 2017
Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës, prof. Dr. Ramadan Muja, me drejtorët e drejtorive komunale pas diskutimeve të shumta analitike dhe kërkesave u miratuan 15 vendime:
më shumë...

Komuna përkujton dëshmorin Nazim Buduri
19 maj 2017
NË 18 VJETORIN E RËNIES NË HOÇË TË QYTETIT PËRKUJTOHET DËSHMORI, NAZIM BUDURI, DHE SHËNOHET DITA E SHKOLLËS QË E MBAN EMRIN E TIJ

më shumë...

Presidenti Bujar Nishani “Qytetar Nderi i Prizrenit”
15 maj 2017
Sot është një ditë shumë e rëndësishme për Kosovën dhe në veçanti për Komunën e Prizrenit, sepse po e nderojmë të parin e shtetit Shqiptar, shkëlqesinë e tij, Presidentin Bujar Nishani, me titullin më të lartë të qytetit: “Qytetar Nderi i Qytetit të Prizrenit”.
më shumë...

Komuna harton projektin “Vrapuesja e Prizrenit”
11 maj 2017
Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës me drejtorët e drejtorive komunale, në bazë të kërkesave, diskutimeve dhe analizave ligjore u proceduan për miratim në politika tenderuese 16 vendime:
më shumë...Shpalljen e Listave Pëfundimtare për 90 Banesave në Shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale


Shpallje Publike të  Listave Paraprake për  90 banesave në shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

Strategjia komunale për Informim, Komunikim dhe Pjesëmarrje Qytetare 2015-2018


Njoftim - regjistri shtetror i ndertimeve pa leje deri me daten 05.02.2015


Regjistri i pronës (ngastra kadastrale) së Komunës së Prizrenit

Regjistri i lokaleve të Komunës së Prizrenit 2014

Raport për funkcionimim e Komunave të Republikës së Kosovës

Raport i shkurtër nga konferenca Prizreni dhe UNESCO - Alternativat e përfshirjes. Prizren 16-17 Maj 2013

Tabela e Shpenzimeve për Leje të Ndërtimit ne Komunen e Prizrenit
 

 

AplikoOnline.jpg

Prizreni 360Statuti i Komunës
Telefonat me rëndësi

Konkurset për vendet e reja të punës


EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

 
Lajmet flesh

AID MANAGEMENT PLATFORM (AMP)
eGov-forumInvesto në Prizren
Anketa e Komunës

PrizrenAnketa Sa po ju pëlqen webfaqja e jonë?
 
 
 
 

 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit