Mirësevini në Ranillug

 

Faqja e Ranillugut është faqja, në të cilën 
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat 
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

 

 
 

Lajme

Prezantimi në temën "Trajtimi i bletëve në periudhën e dimrit"
11 dhjetor 2017
Organizuar nga CARE dhe Departamenti i Bujqësisë, në ambientet e komunës së Ranillugut më 08.12 2017. U mbajt një ligjërat për bletarët. Tema e trajnimit ishte "Trajtimi i bletëve në periudhën e dimrit".
më shumë...

Çasje në aktet komunale
07 dhjetor 2017
Ju mund të shihni fletëpalosjet për pjesëmarrjen e publikut në hartimin e akteve komunale dhe botimin e tyre këtu
më shumë...

Fillo karrierën tuaj globale sot
06 dhjetor 2017
Kompania Sutherland, në bashkëpunim me ARDA, ofron një mundësi për të punësuar të gjithë njerëzit e interesuar që posedojnë njohuri të gjuhës gjermane.
më shumë...

"AVANCIMI I KYÇJES SË TË DIPLOMUARVE NGA BASHKËSITË PAKICË NË ADMINISTRATËN QENDRORE DHE LOKALE”
06 dhjetor 2017
Komunat Graçanicë, Ranillug, Partesh, Novo Bërd, Shtërpcë dhe Kllokot në bashkëpunim me OJQ "Qendra për Paqe dhe Tolerancë" (CPT) nga Graçanica, shpallin programin e vitit të dytë për Programin "AVANCIMI I KYÇJES SË TË DIPLOMUARVE NGA BASHKËSITË PAKICË NË ADMINISTRATËN QENDRORE DHE LOKALE NË KOSOVË ", për studentët e diplomuar nga komunitetet pakicë, me qëllim të përkrahjes së zhvillimit profesional të pjesëtarëve të këtyre komuniteteve në Kosovë.
më shumë...

Njoftim
04 dhjetor 2017
Njoftohen të gjithë banorët e komunës së Ranillugut se komuna është transferuar nga lokalet komunale në fshatrat Domorovcë dhe Ropotovë e Madhe dhe  duke filluar nga sot, më 4 dhjetor, shërbimet e sajë do kryej në ndërtesën e re komunale që ndodhet pranë stacionit të policisë.
më shumë...

 

Kyçu


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg
 

Njoftimet

Ankete

RanillugPoll A ju pëlqen ueb faqja e re e komunës
 
64%
 
7%
 
27%
«dhjetor»
MaEnPrShDi
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
     

      logo-(1).png
            RANILUG VIDEO
 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.