Mirë se vini në Viti


Të nderuar vizitor,  Web-faqja zyrtare e Komunës së Vitisë vazhdon të jetë një dritare informative për qytetarët, ndonëse tani me një version më efektiv, ku ju ofron mundësin të informoheni me zhvillimet komunale e po ashtu edhe të ju ofroj shërbimet e nevojshme.

 

      
 
Fillimi
Komuna
Kuvendi
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Lajmet
Shpalljet
Prokurimi
FAQ
 


 


Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm për Komunën e Vitisëmë shumë...


Raporti për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës  më shumë...


RAPORTI AUDITIMIT
Raporti i Auditorit të Përgjithshëm për Komunën e Vitisë për vitin 2013 më shumë... 


Strategjia Komunale për personat me aftësi të kufizuara (2015-2018) më shumë...


Strategjia pёr Informim dhe Komunikim e Komunёs sё Vitisё 2016-2018 më shumë...


Udhëzues për Biznes dhe Investime në Viti - më shumë...

A Business and Investment Guide for Viti - read more...


 Të Drejtat Gjuhësore në Kosovë


Ueb-faqja e Zyres së Komisionerit për Gjuhët më shumë... 


Të drejtat e përdorimit të gjuhëve zyrtare më shumë...


Rrugët e qytetit  të Vitisë
      Kontakto Komunën 

    0280/381-647
        prej orës 08:00-16:00

Kontakto Komunën

Njoftim


NJOFTIM NGA ZYRA E TATIMIT NË PRONË

Njoftojmë tatimpaguesit se Ministria e Financave nga data 1 Mars tatimpaguesve ua mundëson marrjen (shtypjen) e faturës, përcjelljen e gjendjes, si dhe bërjen e pagesës së tatimit në postë apo në bankë. Përveç kësaj, numri UNIREF në faturë ua mundëson tatimpaguesve që ta kryejnë pagesën edhe përmes sistemit bankar, e-banking. Kusht është futja e të dhënave personale në regjistrin e tatimit në pronë siç janë: emri, mbiemri dhe numri personal.
Për t’u qasur në shërbimin elektronik, tatimpaguesit duhet të vizitojnë ueb faqen zyrtare të DTP-së: https://fatura.tatimineprone-rks.org/
 

NJOFTIM NGA ZYRA E TATIMIT NË PRONË PËR FALJEN E BORXHEVE

Në zbatim të Ligjit nr. 05/L-043 për Faljen e Borxheve Publike, Komuna e Vitisë bën publikimin e  listave  të personave fizik dhe juridik, të cilët duke ju nënshtruar ligjit mund të përfitojnë nga falja e borxheve publike (tatimi në pronë) për periudhën deri më 31 dhjetor 2008. Listat janë të publikuara në faqen zyrtare të Komunës dhe në ndërtesën e tatimit në pronë. Listat pasqyrojnë gjendjen e të dhënave deri me dt. 01 Tetor 2015. 

 Për më rreth këtij njoftimi si dhe të listave për falje të borxheve kliko: më shumë...

 

Lajme


N J O F T I M
28 mars 2017
  PROJEKTI  I  AKSIONIT PËR PASTRIM NË MUAJIN PRILL  2017, ME MOTON                                                   ”PASTRO DHE RUAJE” 

Me rastin e Ditës së Tokës, 22, Prillin, Drejtoria e Urbanizmit dhe Mjedisit, përkatësisht, Sektori i Mjedisit  muajin prill e shpallë muaj të pastrimit , në gjithë territorin e Komunës së Vitisë.

më shumë...

Komuna e Vitisë dhe Helvetas Swiss Intercooperation-Demos nisin edhe një projekt të rëndësishëm në Viti
28 mars 2017
Komuna e Vitisë dhe Helvetas Swiss Intercooperation-Demos kanë filluar sot me punimet në projektit “Ndërtimi i trotuareve, dhe hapësirave të gjelbër dhe ndriçimit publik në qytetin e Vitisë, konkretisht për gjatë shëtitores Viti-Binq që është për skaj të lumit “ Morava e Binqës”. Gjithashtu me këtë projekt parashihet edhe rregullimi i pjesëve të tjera në qytetin e Vitisë.
 
më shumë...

Ansambli “Emin Duraku” nga Shkupi mori vendin e parë në Festivalin “Flakadani i Karadakut 2017”
27 mars 2017
 Mbrëmë është mbajtur nata e tretë e Festivalit  mbarëkombëtar të këngës dhe valles shqipe, me të cilën ngjarje edhe ka përfunduar Manifestimi tradicional kulturo sportivë “Flakadani i Karadakut 2017”. Në natën finale të Festivalit, ka marrë pjesë edhe kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, të cilit i është ndarë një mirënjohje nga Unioni i shoqatave shqiptare në Suedi. 
më shumë...

Liridona Rrahmani shpallët fituese e fotografisë “Flakadani i Karadakut 2017”
27 mars 2017
 Aktivitete 6 ditore të Manifestimit mbarëkombëtar “Flakadani i Karadakut 2017” janë përmbyllur mbrëmë me zgjedhjen e fotografisë më të mirë të bërë gatë këtij manifestimi. Fotografia më e mirë është vlerësuar nga fotografi i njohur Kosovar, Arton Humolli ku nga 7 fotograf të cilët kishin përcjellë të gjitha aktivitetet kulturore, sportive e artistike  fituese e kësaj gare doli fotografja Liridona Rrahmani.
më shumë...

 

Komuna Online

DSC03291.JPG

  Kryetari i Komunës

z. Sokol Haliti 

 


   Buxheti i Komunës së Vitisë


 Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati 
document_list.png