Republika e Kosoves

GjilanTenderi Data e fillimit Data e mbarimit Veprimet
Mirëmbajtja sanimi dhe zgjerimi i ndriqimit publik nëpër fshatrat dhe qytetin e Komunës së Gjilanit
651-23-10934-2-1-1
20-11-2023 04-12-2023 Detajet
Transporti i tifozëve,klubeve dhe për nevoja të Komunës
651-23-12861-2-2-1
24-11-2023 04-12-2023 Detajet