Republika e Kosoves

Gllogoc

Kontrata e nenshkruar – Kendi per lojra dhe rekreacion QEAP Ardhmeria,Shfmu Z.Hajdini, R.Kiqina, Rilindja, A.Bujupi, A.Shala, B.Curri, H.Bajraktari, Xh.Gashi dhe Gani Syla-Projekt dy vjeqar RITENDERIM

2023/11/29 - 4:42

Forma e aplikacionit: Kontrata e nenshkruar – Kendi per lojra dhe rekreacion QEAP Ardhmeria,Shfmu Z.Hajdini, R.Kiqina, Rilindja, A.Bujupi, A.Shala, B.Curri, H.Bajraktari, Xh.Gashi dhe Gani Syla-Projekt dy vjeqar RITENDERIM