Republika e Kosoves

Gllogovc

Njoftim parparak; Zgjerimi dhe ndertimi i sheshit Fehmi dhe Xheve LLadrovci Drenas

2023/03/16 - 3:43

Forma e aplikacionit: Njoftim parparak; Zgjerimi dhe ndertimi i sheshit Fehmi dhe Xheve LLadrovci Drenas