Mirësevini në Kllokot 


Faqja e Kllokotit është faqja, në të cilën
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

QYTETARË SHKARKONI DOKUMENTIN 

Pdf.bmp E drejta për tu informuar për punën e 
Komunës suaj 

Pdf.bmp Kërkesë për qasje në dokumente publik


 

Lajme

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator
25 korrik 2017
Logo-Klokot-(1).pngZGJEDHJET LOKALE

22 tetor 2017

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.


Votuesit do të kenë mundësi të informohen dhe t’i kontrollojnë të dhënat e tyre në lidhje me Qendrën e tyre të Votimit në Zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e tyre, ose në ueb-faqen e KQZ-së  www.kqz-ks.org, në linkun “Ku do të votosh”.


Qytetarët mund t’i drejtohen Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, i cili do t’u ofrojë sqarime dhe përgjigje në pyetjet si:

  • A kam të drejtë të votoj?

Ju keni të drejtë të votoni nëse emri juaj gjendet në Listën Votuese dhe jeni nga mosha 18-vjeçare22 tetor 2017.

  • Ku duhet të votoj?

           Vizitoni Komisionin Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj, ose ueb-faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org, në linkun “Ku do të votosh për t’u informuar se në cilën Qendër të Votimit ju mund të votoni.

 

  • Si ta ndërroj Qendrën e Votimit?

Për të ndërruar Qendrën e Votimit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson përmes aplikacionit online, që është vendosur në ueb faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org ku në anën e djathtë klikoni në linkun “Ku do të votosh?”.

Aplikacioni online ju mundëson informacione se në cilën Qendër të Votimit jeni caktuar që të votoni dhe gjithashtu ju mundëson ndërrimin e qendrës së votimit.

Ndërrimin e Qendrës së Votimit mund ta bëni edhe në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, duke plotësuar formularin për ndërrim të Qendrës së Votimit.

më shumë...

SEANCA E SHTATË NË RREGULLTË PËR KUVENDI KOMUNAL 2017
13 korrik 2017
Logo-Klokot.pngTë nderuar qytetarë të komunës së Kllokot-Vërbovcit,

Ju njoftojmë se do të mbahet séance e shtatë të e rregullt e Kuvendit Komunal në zyra e Kuvendi Komunal në Kllokot me datë 19.07.2017 duke filluar në ora 10:00.pasi që séance e është e hapur për publikun ,Ju lutemi të ndani kohën e juaj të vlefshme dhe të merrni pjesë në mënyrë që të keni qasje në marrjen e vendimeve të rëndësishme në interesin e Juaj.

më shumë...

SEANCA E SHTATË E RREGULLT E KOMISIONIT PËR POLITIKË DHE FINANCAVE NË VITIN 2017
13 korrik 2017
Logo-Klokot.pngNjoftohen të gjithë qytetarët se me datën 19.07.2017 do të mbahet seanaca e shtatë e rregullt e Komisionit për Politikë dhe Financa në ambijentet e zyra së Kuvendit  me fillim nga ora 10:00 e cila është planifikuar për muajin Karrige 2017.    më shumë...

Seanca shtat Komisionit për komunitete në 2017 vj.
13 korrik 2017
Logo-Klokot.png
 
Njoftohen qytetarët se me datën 19.07.2017 do të mbahet séance e shtatë  e rregullt e Komitetit për Komunitete në zyra e Kuvendit në Kllokot me fillim nga ora 11:00.   më shumë...

SEANCA E GJASHTË E RREGULLT E KUVENDIT NË VITIN 2017
21 qershor 2017
Logo-Klokot.pngTë nderuar qytetarë të komunës së Kllokot-Vërbovcit,

Ju njoftojmë se do të mbahet séance e gjashtë të e rregullt e Kuvendit Komunal në zyra e Kuvendi Komunal në Kllokot me datë 30.06.2017 duke filluar në ora 11:00.pasi që séance e është e hapur për publikun ,Ju lutemi të ndani kohën e juaj të vlefshme dhe të merrni pjesë në mënyrë që të keni qasje në marrjen e vendimeve të rëndësishme në interesin e Juaj.

më shumë...

 
meetyourheroes-banner-srb-(5).jpg

F I L M


13495252_1726239010947825_6508580676418777139_n.jpg


TA MBASMË TË PASTËR DHE SHËNDETSHËM AMBIJENTIT JETËSORHyrja


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Anketë


Telefonat me rëndësi

contact.jpg


KllokotPytesor A ju pelqen uebfaqja e Komunes tonë ?