Republika e Kosoves

Pejë

NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT – Furnizimi dhe montimimi i kamerave të siguris për objektet shkollore

2022/11/21 - 1:10

Forma e aplikacionit: NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT – Furnizimi dhe montimimi i kamerave të siguris për objektet shkollore