Vizioni ynë për Prishtinën

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.
Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jet
ë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

                                                                      më shumë...

 


 

Developing Together Prishtina 2016Conference-Logo-_-(1).png

Lajme

Arkivi Komunal i Prishtinës pasurohet me dosje nga Arkivi i Perandorisë Osmane
23 qershor 2017
Gjatë vizitës në Arkivin e Perandorisë Osmane në Stamboll, Komuna e Prishtinës e përfaqësuar nga z. Muhedin Nushi, Drejtor i Administratës, dhe z. Abaz Makolli, U.D. Drejtor i Arkivit Komunal, ka arritur marrëveshje për marrjen e kopjeve të dokumentacionit arkivor të periudhave të ndryshme që kanë të bëjnë me historinë e Komunës së Prishtinës.

më shumë...

Bashkëpunime të frytshme me DEMOS-in zviceran
23 qershor 2017
Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu, bashkë me Drejtorin e Administratës, Muhedin Nushin, takuan dje delegacionin e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), të përbërë nga Adrian Maitre, zëvendës shef për bashkëpunim me Evropën lindore; Georgette Bruchez, udhëeqëse e divizionit për Ballkanin perëndimor; Patrick Etienne, drejtor i SCO në Kosovë; Saranda Cana, nga SCO; Norbert Pijls, menaxher i projekteve në DEMOS; si dhe Ertan Munoglu, zëvendës menaxher në DEMOS.
 
më shumë...

Njoftim për media
22 qershor 2017
Nesër në ora 12:00, në sallën nr 37 të objektit të vjetër,  Komuna e Prishtinës do të prezantojë një pjesë të vogël të dokumenteve të historisë shekullore të qytetit të Prishtinës nga thesari i Arkivit të Perandorisë Osmane.
 
më shumë...

Prezantimi i aplikacionit “përPrishtinën”
22 qershor 2017
Komuna e Prishtinës vazhdon projektet e digjitalizimit të shërbimeve ndaj qytetarëve.  Kësisoj, sot u prezantua aplikacioni “përPrishtinën” dhe sistemi tërësisht i digjitalizuar i qendrës së thirrjeve. 

më shumë...

Njoftim për media - Nesër lansohet aplikacioni "përPrishtinën"
21 qershor 2017
Komuna e Prishtinës, nesër në një konferencë për media do të prezantojë aplikacionin “përPrishtinën” dhe sistemin tërësisht të digjitalizuar të qendrës së thirrjeve.

më shumë...

Festa e Muzikës
21 qershor 2017
Sot, më 21 qershor, Drejtoria për Kulturë bashkë me Ambasadës e Francës dhe Aleancën franceze organizojnë Festën e Muzikës. 
 
më shumë...

Memorandum Mirëkuptimi me shoqatat "Down Syndrome Kosova" dhe "Autizmi"
20 qershor 2017
Komuna e Prishtinës nënshkroi sot Memorandum Mirëkuptimi me Shoqatën “Down Syndrome Kosovë” dhe Shoqatën e Autizmit. Obligimet që dalin nga ky Memorandum mund t’i gjeni në tekstin e mëposhtëm, kurse Memorandumin e plotë e gjeni të bashkëngjitur.
 
më shumë...

Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018
19 qershor 2017
Në bazë të nenit 5, shkronja b) të Ligjit Nr. 03/L-068 për Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës, nenit 17, shkronja h) të Ligjit NR. 03/L-040 Për Vetëqeverisjen Lokale, në bazë të Udhëzimit Administrativ Nr. 22/2013 për Numrin maksimal të nxënësve për klasë dhe raporti mësimdhënës nxënës, si dhe në pajtim me udhëzimet dhe/ose procedurat dhe standardet e përgjithshme të shpallura nga MASHT: Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) të gjimnazeve dhe të shkollave profesionale për vitin shkollor 2017/2018.

më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg

e-Kutia

e-kutia.png