Vizioni ynë për Prishtinën

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.
Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jet
ë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

                                                                      më shumë...

 


 

Developing Together Prishtina 2016



Conference-Logo-_-(1).png

Lajme

Njoftim për media
22 qershor 2017
Nesër në ora 12:00, në sallën nr 37 të objektit të vjetër,  Komuna e Prishtinës do të prezantojë një pjesë të vogël të dokumenteve të historisë shekullore të qytetit të Prishtinës nga thesari i Arkivit të Perandorisë Osmane.
 
më shumë...

Prezantimi i aplikacionit “përPrishtinën”
22 qershor 2017
Komuna e Prishtinës vazhdon projektet e digjitalizimit të shërbimeve ndaj qytetarëve.  Kësisoj, sot u prezantua aplikacioni “përPrishtinën” dhe sistemi tërësisht i digjitalizuar i qendrës së thirrjeve. 

më shumë...

Njoftim për media - Nesër lansohet aplikacioni "përPrishtinën"
21 qershor 2017
Komuna e Prishtinës, nesër në një konferencë për media do të prezantojë aplikacionin “përPrishtinën” dhe sistemin tërësisht të digjitalizuar të qendrës së thirrjeve.

më shumë...

Festa e Muzikës
21 qershor 2017
Sot, më 21 qershor, Drejtoria për Kulturë bashkë me Ambasadës e Francës dhe Aleancën franceze organizojnë Festën e Muzikës. 
 
më shumë...

Memorandum Mirëkuptimi me shoqatat "Down Syndrome Kosova" dhe "Autizmi"
20 qershor 2017
Komuna e Prishtinës nënshkroi sot Memorandum Mirëkuptimi me Shoqatën “Down Syndrome Kosovë” dhe Shoqatën e Autizmit. Obligimet që dalin nga ky Memorandum mund t’i gjeni në tekstin e mëposhtëm, kurse Memorandumin e plotë e gjeni të bashkëngjitur.
 
më shumë...

Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018
19 qershor 2017
Në bazë të nenit 5, shkronja b) të Ligjit Nr. 03/L-068 për Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës, nenit 17, shkronja h) të Ligjit NR. 03/L-040 Për Vetëqeverisjen Lokale, në bazë të Udhëzimit Administrativ Nr. 22/2013 për Numrin maksimal të nxënësve për klasë dhe raporti mësimdhënës nxënës, si dhe në pajtim me udhëzimet dhe/ose procedurat dhe standardet e përgjithshme të shpallura nga MASHT: Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) të gjimnazeve dhe të shkollave profesionale për vitin shkollor 2017/2018.

më shumë...

Sot fillon faza e dytë e dezinsektimit hapësinor
19 qershor 2017
Sot, më 19 qershor, fillon faza e dytë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës. Kjo ditë është zgjedhur pas të gjitha përgatitjeve teknike dhe operative nga ana e Komunës së Prishtinës dhe kompanisë, dhe pasi që parashikimet klimatike sigurojnë një javë me mot stabil dhe pa reshje.
 
më shumë...

Lista e përfituesve të bursave komunale 2016-2017
15 qershor 2017
Komisioni për përzgjedhjen e përfituesve të bursave për studentë, i formuar konform Vendimit 01 nr. 020/02-0116694/17, dt. 19.05.2017, të Kryetarit të Komunës, duke u bazuar në Rregulloren 01 nr. 110 – 41917, datë: 29.03.2013, Për ndarjen e bursave për studentë të Komunës së Prishtinës,pasi shqyrtoi të gjitha aplikacionet e arritura konform konkursit publik, sjell këtë vendim: më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg

e-Kutia

e-kutia.png