Republika e Kosoves

Vushtrri

L  I  S  T  A
e anëtarëve të Kuvendit të Komunës së Vushtrrisë 2017-2021
Nr.
Emri dhe Mbiemri
Subjekti politik
1.
NISMA
2.
Agim Bregaj
LDK
3.
Agron Perçuku
LDK
4.
VV
5.
AKR
6.
VV
7.
Kushtrim Hyseni
PDK
8.
Basri Menxhiqi
AAK
9.
PD
10.
AKR
11.
PDK
12.
VV
13.
LDK
14.
VV
15.
PDK
16.
LDK
17.
PDK
18.
PDK
19.
AAK
20.
VV
21.
Faton Shabani
VV
22.
Pavarur
23.
PDK
24.
Miljan Bojković
Srpska Lista
25.
AKR
26.
LB
27.
Qerim Selimi
PDK
28.
LDK
29.
LB
30.
PDK
31.
PDK
32.
LDK
33.
PDK
34.
AAK
35.
VV