Mirësevini në Lipjan

Komuna e Lipjanit ka pozitë të mirë gjeografike sepse gjendet në pjesën qendrore të Kosovës dhe në udhëkryqin e rrugëve më të rëndësishme të rajonit që lidhë qendrat më të mëdha të Kosovës. Komuna ka predispozita për zhvillim të bujqësisë, turizmit, ekonomisë gjë që do ta bëjë atë të jetë një qytet shembull për komunat tjera.


 

Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Raporto Korrupsionin

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Më shumë nga Komuna e Lipjanit

           photo.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Njoftim Publik

 Njoftohet të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit se dëgjimet publike lidhur me projeksionet buxhetore për periudhën afetmesme 2017-2019 do të mbahen prej 18.08.2016 deri më 23.08.2016, për më shumë...download.png

Lajme

Kryetari Ahmeti i përkushtuar për një ambient të pastër në objektet shkollore
26 gusht 2016
 IMG_3316.JPGKomuna e Lipjanit e udhëhequr nga Kryetari Imri Ahmeti, edhe këtë vit ndër prioritetet e veçanta e ka rregullimin e infrastrukturës dhe investimeve të ndryshme pothuajse në të gjitha objektet shkollore. E gjithë kjo po bëhet, me qëllim të përmirësimit të kushteve për mësim. më shumë...

Kryetari Ahmeti përfundon dëgjimet publike për buxhetin
25 gusht 2016
 IMG_3314.JPGNë vazhdën e vizitave që ka mbajtur kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, së bashku me drejtorin e Drejtoratit për Buxhet dhe Financa, Shkelzen Hajdini, në venbanimet e ndryshme të Komunës së Lipjanit lidhur me projeksionet e buxhetit 2017-2019, nga qytetarët lipjanas vazhdimisht kanë kërkuar që të jenë pjesë e vendimmarrjes gjatë procesit të planifikimeve buxhetore, sepse kontributi i qytetarëve në hartimin e Buxhetit Komunal është indikator i qytetarisë aktive dhe shumë domethënëse në planifikimin dhe përmbushjen e nevojave të qytetarit.  më shumë...

DEMOS mbështet Komunën e Lipjanit në fushën e hapësirave publike
25 gusht 2016
 IMG_3333.JPGKomuna e Lipjanit është përzgjedhur në mesin e tri komunave të Kosovës si pilot komunë nga Helvetas Swiss Intercooperation- projekti Demos, për asistencë në programin “Përkrahja e Demos për komunat në zbatimin e ligjit/Vendosjen e rendit komunal në fushën e hapësirave publike”.  më shumë...

Kryetari Ahmeti, uron 47 haxhinjtë lipjanas
25 gusht 2016
14141755_1245491695462640_840332989430740667_n.jpg Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, të enjtën ka marrë pjesë në evenimentin e organizuar me rastin e shkuarjes në Haxh të 47-të haxhinjëve të Komunës së Lipjanit. më shumë...

Vazhdojnë takimet konsultative për planifikimin e buxhetit
24 gusht 2016
 IMG_3290.JPGakimet konsultative të marten janë mbajtur në shkollën “Shtjefën Gjeçovi”, në Janjevë në të cilin merrnin pjesë banorët e fshatrave: Janjevë, Akllap, Teqe, Brus. Pastaj kanë vazhduar edhe me banorët e fshatrave: Banullë Gllogovc, Llugaxhi, Bujari, Rubovc, Kojsë. Ndërsa në orët e mbrëmjes dëgjimet publike për buxhetin janë zhvilluar edhe me banorët e fshatrave Sllovi, Smallushë, Qallapek. më shumë...

Kryetari Ahmeti, bashkëbisedon me banorët e rajonit të Magurës
23 gusht 2016
IMG_3258.JPG Në vazhdën e vizitave të Kryetarit, Imri Ahmeti, në lokalitet e Komunës së Lipjanit me qëllim të bashkëbisedimit të drejtë për drejtë me qytetarët lidhur me projeksionet buxhetore për vitin 2017-2019.
Kryetari Ahmeti së bashku me disa drejtorë të Drejtorive komunale, gjatë pasditës së djeshme kanë zhvilluar dëgjimet publike për buxhetin me banorët e fshatrave Magurë, Qylagë, Blinajë Medvec, Leletiq, Vrellë, Mirenë.  më shumë...

Vazhdojnë takimet konsultative me qytetarët lipjanas
20 gusht 2016
 14100484_1240306949314448_4980308825308153704_n.jpgMe qëllim të përfshirjes së qytetarëve në proceset e vendimmarrjes, siç është Projekt-Buxheti për vitin 2017-2019, Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti edhe gjatë pasdites së sotme ka mbajtur takimet konsultative me banorët e qytetit të Lipjanit, fshatit Konjuh, Topliqan, Jeta e Re, Grackë e Vjetër si dhe me banorët e fshtarave Rufc i Ri, Ribar i Vogël, Rufc i Vjetër, Hallaq i Vogël dhe Hallaq i Madh. më shumë...

Kryetari Ahmeti, nis takimet konsultative me qytetarët për planifikimin e buxhetit 2017-2019
19 gusht 2016
 IMG_3176.JPGKryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i shoqëruar nga kryesuesja e Kuvendit Vlora Limani- Hajnuni dhe drejtori i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa, Shkelzen Hajdini kanë nisur të ejten pasadite dëgjimet publike me qytetarët lidhur me Planifikimin e Buxhetit Komunal për vitet 2017-2019. më shumë...

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi për financimin e rrugës Sllovi - Malsi e Zhegovcit
16 gusht 2016
IMG_3111.JPG Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot ka pritur në takim Ministrin i Ministrisë së Infrastrukturës, Lutfi Zharkun dhe Kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, ata bashkarisht kanë nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për financimin e projektit të asfaltimit të rrugës Sllovi- Gjilan, në gjatësi mbi tetë kilometrash dhe kap vlerën rreth një milion euro.  më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 youtube-video-icon.jpg

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

Raporti i Auditimit

 audit-magnified-illustration-presenting-concept-being-audited-performing-33989218.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Linku:

 Untitled-(12).png

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Raporti i të hyrave vetanake nga MAPL 2014

 images3-(1).jpg

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg

Zyra për Marrëdhënie me Publikun

 
il_570xN-244979185-(2).jpg