Mirë se vini në Viti


Të nderuar vizitor,  Web-faqja zyrtare e Komunës së Vitisë vazhdon të jetë një dritare informative për qytetarët, ndonëse tani me një version më efektiv, ku ju ofron mundësin të informoheni me zhvillimet komunale e po ashtu edhe të ju ofroj shërbimet e nevojshme.

 

      
 
Fillimi
Komuna
Kuvendi
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Lajmet
Shpalljet
Prokurimi
FAQ
 


 


Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm për Komunën e Vitisëmë shumë...


Raporti për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës  më shumë...


RAPORTI AUDITIMIT
Raporti i Auditorit të Përgjithshëm për Komunën e Vitisë për vitin 2013 më shumë... 


Strategjia Komunale për personat me aftësi të kufizuara (2015-2018) më shumë...


Strategjia pёr Informim dhe Komunikim e Komunёs sё Vitisё 2016-2018 më shumë...


Udhëzues për Biznes dhe Investime në Viti - më shumë...

A Business and Investment Guide for Viti - read more...


 Të Drejtat Gjuhësore në Kosovë


Ueb-faqja e Zyres së Komisionerit për Gjuhët më shumë... 


Të drejtat e përdorimit të gjuhëve zyrtare më shumë...


Rrugët e qytetit  të Vitisë
      Kontakto Komunën 

    0280/381-647
        prej orës 08:00-16:00

Kontakto Komunën

Njoftim

 

Lajme


Kryetari Haliti priti në takim ambasadorin zviceran z. Jean- Hubert Lebt
20 korrik 2017
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, z. Jean-Hubert Lebt. Gjatë këtij takimi kryetari Haliti e ka njoftuar atë me zhvillimet e gjithmbarshme në këtë komunë, në veçanti edhe me projektet të cilat janë realizuar dhe po realizohen me përkrahjen financiare të Konfederatës Zvicerane. 
 
më shumë...

Fshatrat Gërmovë dhe Sadovinë e Jerlive përfituese të projektet për zhvillimin e komuniteteve
18 korrik 2017
Është nënshkruar dje kontrata mes Fondacionit Kosovë-Luksemburg dhe Komunës së Vitisë me të cilët ju hapët rrugë realizimit të një projekti për zhvillimin e komuniteteve, konkretisht përkrahjen e nismave të komuniteteve nga fshatrat përfituese Gërmovë dhe Sadovinë e Jerlive. Gjatë nënshkrimit të kësaj kontrate në mes të Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Fisnik Beqiri nga Fondacioni Kosovë-Luksemburg u bë me dije se nismat që vijnë nga komunitetet e këtyre dy lokaliteteve do të përkrahen përmes participimit të komunës dhe fondacionit, por shtuan se ato fillimisht duhet të marrin aprovimin nga ta.
më shumë...

U mbajt mbledhja e shtatë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa
18 korrik 2017
Sot në Viti është mbajtur mbledhja e shtatë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa. Gjatë kësaj mbledhje janë shqyrtuar dhe votuar me shumicë votash pika të rëndësishme të rendit të ditës. Por me theks të veçantë është diskutuar rreth pasqyrave financiare të Buxhetit Komunal për periudhën janar-qershor 2017. 
 
më shumë...

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ju bënë thirrje publike Ministrisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural që të bëjë kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshëri
17 korrik 2017
 Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ju bënë thirrje publike Ministrisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural që të bëjë kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshëri  dhe atë në kuadër të Fondit për kompensimin e dëmeve të shkaktuar nga fatkeqësi natyrore.
më shumë...

 

Komuna Online

DSC03291.JPG

  Kryetari i Komunës

z. Sokol Haliti 

 
  


  Buxheti i Komunës së Vitisë


 Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati 
document_list.png