Republika e Kosoves

Gjilan

Fushatë informuese nga KQZ “Mëso dhe ndërro qendrën e votimit brenda komunës”

2024/06/11 - 2:07

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka filluar me fushatën informuese ku votuesit do të kenë mundësi që të njoftohen lidhur me qendrat e tyre të votimit dhe të kërkojnë ndërrimin e saj në çdo kohë.
Linqet: