Republika e Kosoves

Lipjan

 

Mbahet mbledhja e rregulltë e KKSB-së

2020/12/30 - 10:18

Sot është mbajtur mbledhja e rregulltë e KKSB-së ku nënkryetari Fauz Xhemajli tha se gjendja e sigurisë në Komunën e Lipjanit aktualisht është e mirë dhe se duhet angazhim maksimal i të gjithëve që kjo situatë e qetë dhe stabile të vazhdoj edhe ditëve në vijim.
Antarët e KKSB-së kanë theksuar që edhe më tutje të zbatohen rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovë.