Republika e Kosoves

Pejë

Indira Avdyl Hoxha vlerësohet me titullin Ambasadore e Paqes

2023/01/20 - 3:26

Sot, në zyrën e Kryetarit të Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri është vlerësuar me titullin Ambasadore e Paqes, znj.Indira Avdyl Hoxha.

Me rastin e ndarjes së titullit Ambasadore e Paqes për znj.Hoxha kanë qenë të pranishëm Ambasadori i Paqes – President për Kosovë, z.Nuradin Imeraj në mbështetje të Kryetarit të Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri.

Po ashtu të pranishëm kanë qenë stafi i Ambasadorëve, Besa Gaxherri, Xhavit Bajram Husaj dhe Selman Zogaj. ​