Republika e Kosoves

Pejë

Agjenda e aktiviteteve për shënimin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës!

2024/02/13 - 10:36

Agjenda e aktiviteteve për shënimin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës!
14 SHKURT
08:00 – 12:00
SPORTI SHKOLLOR
Garat komunale në basketboll për vajza dhe djem “Palestra Karagaqi”.
15 SHKURT
08:00 – 12:00
SPORTI SHKOLLOR
Garat komunale në basketboll për vajza dhe djem
Palestra “Karagaqi”- Finalja.
11:00 – NËNSHKRIMI SOLEMN I MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NË MES TË KOMUNËS SË PEJËS DHE INSTITUTIT TË ARTIT BASHKËKOHOR “ARKIV”.
Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.
14:00-KONCERT SOLEMN I 16-TË VJETORIT TË PAVARËSISË.
Shkolla e Muzikës “Halit Kasapolli” – Amfiteatri i shkollës.
16 SHKURT
10:00 – CEREMONIA SOLEMNE E HAPJES SE PROJEKTIT YEEP II, YMCA MOVEMENT.
Hotel “Dukagjini”.
11:00 – PËRURIMI SOLEMN I PUNËVE MIDIS
KOMUNËS SË PEJËS DHE FONDIT TË KOSOVËS PËR EFIÇENCË ENERGJIE.
SHFMU “Asdreni”.
12:00 – PËRURIMi SOLEMN I QENDRES SË MJEKËSISË FAMILJARE DHE ZYRËS SË GJENDJES CIVILE NË VITOMERICË.
19:00 – MANIFESTIMI SOLEMN KULTUROR KONCERT NGA FAKULTETI I ARTEVE, UNIVERSITETI “HAXHI ZEKA”.
Me mysafiren speciale nga Italia znj.Roberta Cleo Castellano.
Salla solemne e hotel “Dukagjinit”.
17 SHKURT
10:00 – NGRITJA SOLEMNE E FLAMURIT
DHE INTONIMI I HIMNIT SHTETËROR
11:00 – ASAMBLEJA SOLEMNE E KUVENDIT KOMUNAL TË PEJËS
Salla e madhe hotel “Dukagini”.
12:00 – PROMOVIMI I LIBRIT NGA GJET NDOJ TARAZHI “QEVERISJA E SHOIPËRISË NË VITET 1939-1944”.
Salla e Kuvendit Komunal.
13:00 – HAPJA E EKSPOZITËS FESTIVE
“ULPIANA 5 PLUS 1” TE GALERIA E ARTEVE.
14:00 – ZBULIMI I SHTATORES SË PRESIDENTIT
“IBRAHIM RUGOVA”.
Parku i Paqes “Dr. Ibrahim Rugova”.
Ju mirëpresim!