Republika e Kosoves

Pejë

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka mbajtur takimin emergjent të radhës

2022/11/22 - 3:47

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim bazuar ne situatën pas reshjeve te fundit ne Komunën e Pejës ka mbajtur takimin emergjent dhe kanë propozuar Komisionin për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet e shiut të datave 20 dhe 21 Nëntor 2022.

Pas propozimeve nga ky takim, Kryetari i Komunës së Pejës z.Gazmend Muhaxheri mori këtë vendim