Republika e Kosoves

Pejë

FTESË – SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2022

2022/12/27 - 4:04

Komuna e Pejës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport ka organizuar ceremoninë për shpalljen e sportistit të vitit 2022, në Komunën e Pejës.
Ceremonia mbahet më datë 28.12.2022, në hotel “Dukagjini”, në ora: 20:00.