Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim  nga Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi  dhe IADK-në

2019/02/01 - 4:39

Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Hidroekonomi njofton se Komuna e Pejës ne bashkëpunim IADK-në , do të organizojnë një Sesion informues.

Ne këtë Sesion Informues do te prezantohen aktivitet ne kuadër të projektit  “Ngritja e kapaciteteve profesionale të të rinjve ne bujqësi”.

Takimi mbahet ne Sallën e Kuvendit Komunal ne Pejë, të  premten me datë 08.02.2019 ne ora 11:00.