Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim – Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa

2020/02/18 - 12:02

 

Njoftoheni se të  Enjten me datë 20 shkurt 2020 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet  në Sallën e takimeve, zyra e kryesuesit Dr.Islam Husaj në ora 10:00.

Në këtë takim do të shqyrtohen  raportet dhe rekomandime të dhëna nga Kryetari i Komunës dhe Drejtorët e Drejtorive të SHCK-al, në bazë të  rendit te ditës.

 

 

 

Takimi i ardhshëm i Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet ne Mars 2020.