Republika e Kosoves

Pejë

    Njoftim – Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa

2020/10/15 - 1:58

     

Njoftoheni se të  Martën me datë 20 Tetor 2020 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet  në Sallën e takimeve te KPF-së, me fillim në ora 10:00.

Në këtë takim do të shqyrtohen  raportet dhe rekomandime të dhëna nga Kryetari i Komunës dhe Drejtorët e Drejtorive të SHCK-al, në bazë të  rendit te ditës.

 

 

Takimi i ardhshëm i Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet ne Nëntor 2020.