Republika e Kosoves

Pejë

Shpallja e Sportistit të vitit 2023

2024/01/24 - 1:10

 

Komuna e Pejës përmes Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, organizon shpalljen e Sportistit të vitit 2023.
Ceremonia zyrtare do të mbahet me datë:25 Janar 2024,me fillim në ora 19:00,në Sallën e Hotel Dukagjini në Pejë.