Republika e Kosoves

Pejë

Takimi i rregullt i Komitetit për Komunitete

2024/02/22 - 12:14

Komiteti për Komunitete i Kuvendit Komunal të Pejës i kryesuar nga Fatlinda Radi mbajti takimin e radhës.

Pikat e rendit të ditës, të cilat janë shqyrtuar dhe aprovuar janë:

1.Aprovimi i rendit të ditës.

2.Aprovimi i procesverbalit.

3.Raporti i Zyrës për Komunitete dhe Kthim në Komunën e Pejës.

4.Drejtoria e Shëndetësisë – Diskutohet rreth kërkesës së KPK – Sfidat e drejtorisë rreth menaxhimit shëndetësor te lagjet me komunitete.

5.Të ndryshme.

Takimi i radhës i Komitetit për Komunitete do të  mbahet në muajin mars 2024.