Republika e Kosoves

Lipjan

 

Homazhe nderimi për katër dëshmorët në fshatin Krojmir

2023/12/14 - 2:52

Në nderim të 25 vjetorit të rënies së katër dëshmorëve të fshatit Krojmir nënkryetari Diamant Bytyqi i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, sot kanë bërë homazhe dhe ka vënë kurorë lulesh pranë pllakës përkujtimore dhe kompleksit memorial “Katër dëshmorët”, në fshatin Krojmir.