Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Imri Ahmeti pritet në mënyrë solemne në Komunë

2021/10/18 - 12:10

Punëtoret e administratës së Komunës së Lipjanit sot kanë pritur në mënyrë solemne Kryetarin Imri Ahmeti i cili do të qeverisë Komunën e Lipjanit edhe për katër vitet e ardhshme pas fitores së zgjedhjeve të 17 tetorit.
Kryetari Ahmeti ka falënderuar të gjithë qytetarët pa dallim për besimin e dhënë dhe është zotuar se do të vazhdojë më punë të mira për Lipjanin.