Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nderohet jeta dhe vepra e Dëshmorit Xhevdet Breznica

2024/02/01 - 4:07

Me rastin e përvjetorit të rënies së Dëshmorit, Xhevdet Breznica, Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Diamant Bytyqi me bashkëpunëtorë, sot kanë nderuar jetën dhe veprën e tijë duke bërë homazhe pranë lapidarit në fshatin Dobrajë të Madhe.