Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nënkryetari Bytyqi priti në takim drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimit, Sami Mazreku

2023/01/18 - 3:51

Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Diamant Bytyqi, sot ka pritur në takim drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku, ku kanë biseduar rreth mundësive për fillimin e procesit të sigurimit shëndetësor dhe atij jetësor por edhe për benifitet shumta që sjell polica e sigurimit për institucionet.

Gjatë këtij takimi palët kanë diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit, me ç’rast u dakorduam në parim që të zhvillojmë aktivitete të përbashkëta në të ardhmen.