Republika e Kosoves

Lipjan

 

 

 

DREJTORATI PËR KULTURË, RINI DHE SPORT- SUBVENCIONET PËR VITIN 2016

 

 

 

 

ZYRA E KRYETARIT, SUBVENCIONET KORRIK-DHJETOR 2016

 

 

 

 

PËRFITUESIT E GRANTEVE NGA MINISTRIA E BUJQËSISË PËR VITIN 2016

 

 

 

 

PËRFITUESIT E SERRAVE NGA SUBVENCIONET KOMUNALE PËR VITIN 2016

 

 

 

 

PËRFITUESIT E MJEDRAVE NGA SUBVENCIONET KOMUNALE PËR VITIN 2016

 

 

 

 

ZYRA E KRYETARIT, SUBVENCIONET JANAR-QERSHOR PËR VITIN 2016