Mirë se vini në Pejë

Me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë faqe do të gjeni dokumente dhe informacione të shumta për punën e Kuvendit Komunal dhe organeve të tij. Në faqen zyrtare të Komunës së Pejës mund t’i gjeni të dhënat e përgjithshme për Komunën e Pejës. Duke hyrë nëpër menytë e caktuara, ju mund të njiheni më mirë me historikun, profilin dhe të dhëna tjera të rëndësishme për Komunën e Pejës, popullsinë, organizimin, strukturën dhe funksionet e organeve të pushtetit lokal. "Peja qytet në të cilin vlen të jetohet dhe të vizitohet”  
 
 

Lajme

Komiteti për Politikë e Financa mbajti takimin e radhës
18 dhjetor 2014
 Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Pejës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj  në mbledhjen e sotme i shqyrtoi dhe miratoi propozimet e paraqitura nga Drejtoratet përkatëse dhe Kryetari i Komunës. më shumë...

Në Pejë me moton “Ndërtimi i Urave” është mbajtur takimi i Ekipit veprues për Siguri në Bashkësi-EVSB
17 dhjetor 2014
 Në sallën e Asamblesë Komunale në Pejë ne organizim nga Ekipi Veprues për Siguri ne Bashkësi (EVSB) ne Pejë,ne partneritet me ICITAP, MPB/DSP, Komunën e Pejës, Policinë e Kosovës dhe gjithë partneret relevant është mbajtur takimi i përbashkët me moton“Ndërtimi i Urave”, e cili është dizajnuar për te takuar komunitetin e Pejës, Policinë Lokale, autoritete komunale, dhe personat nga shoqëria civile me qellim te diskutimit te problemeve dhe brengave me te cilat përballen komunitetet. më shumë...

Ka filluar ndarja e koshereve të bletëve
17 dhjetor 2014
 Kryetari Muhaxheri është duke vazhduar me realizimin e premtimeve, të cilat po realizohen çdo ditë e më shumë. Para disa ditëve është publikuar lista e përfituesve të koshereve të bletëve, ndërsa sot ka filluar shpërndarja e tyre për përfituesit që i ka përzgjedhur Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi në bazë të programit për zhvillimin e Bujqësisë. më shumë...

Takimi i rregullt i Këshillit të Drejtorëve
16 dhjetor 2014
 Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri udhëhoqi takimin e rregullt me Drejtorët e Drejtorive Komunale, ku u aprovua një pikë e rendit të ditës, ndërsa dy pika të tjera të rendit të ditës janë shtyrë për mbledhjen e ardhshme të Bordit të Drejtorëve. më shumë...

Njoftim për media
16 dhjetor 2014
 Ju njoftojmë se Drejtorati për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi  në bazë te planit të aktiviteteve për vitin 2014 ka paraparë shpërndarjen e 500 koshereve të bletëve, dhe pas kryerjes se te gjitha procedurave te parapara  do te bëhet shpërndarja e tyre për 250 bletar. më shumë...

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi ka mbajtur takimin e radhës
15 dhjetor 2014
 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi ka mbajtur takimin e radhës të cilin në emër të Kryetarit Muhaxheri e ka udhëhequr zëdhënësi i Komunës, z.Engelbert Zefaj ku janë diskutuar çështje me rëndësi për Komunën e Pejës në bazë të rendit të ditës.
më shumë...

Njoftim – Takimi i rregullt i Drejtorëve të Drejtorive Komunale
15 dhjetor 2014
 Ju njoftojmë se do të mbahet takimi i rregullt me Drejtorët e Drejtorive Komunale, 
ne zyrën e takimeve të Kryetarit të Komunës dhe kryesohet nga Kryetari Muhaxheri.
Takimi mbahet ditën e Martë me datë 16 dhjetor 2014, në ora 09:00. më shumë...

Njoftim për media
15 dhjetor 2014
 Ekipi Veprues për siguri ne bashkësi (EVSB) ne Pejë ne partneritet me ICITAP, MPB/DSP, Komunën, PK dhe gjithë partneret relevant do te organizoje Tryezën e Rrumbullaket “Ndërtimin e Urave”, e cila është dizajnuar për te takuar komunitetin e Pejës, Policinë Lokale, autoritete komunale, dhe personat nga shoqëria civile me qellim te diskutimit te problemeve dhe brengave me te cilat përballen komunitetet.  më shumë...

2014-12-18
 Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Pejës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj  në mbledhjen e sotme i shqyrtoi dhe miratoi propozimet e paraqitura nga Drejtoratet përkatëse dhe Kryetari i Komunës.
2014-12-17
 Në sallën e Asamblesë Komunale në Pejë ne organizim nga Ekipi Veprues për Siguri ne Bashkësi (EVSB) ne Pejë,ne partneritet me ICITAP, MPB/DSP, Komunën e Pejës, Policinë e Kosovës dhe gjithë partneret relevant është mbajtur takimi i përbashkët me moton“Ndërtimi i Urave”, e cili është dizajnuar për te takuar komunitetin e Pejës, Policinë Lokale, autoritete komunale, dhe personat nga shoqëria civile me qellim te diskutimit te problemeve dhe brengave me te cilat përballen komunitetet.
2014-12-17
 Kryetari Muhaxheri është duke vazhduar me realizimin e premtimeve, të cilat po realizohen çdo ditë e më shumë. Para disa ditëve është publikuar lista e përfituesve të koshereve të bletëve, ndërsa sot ka filluar shpërndarja e tyre për përfituesit që i ka përzgjedhur Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi në bazë të programit për zhvillimin e Bujqësisë.
 

Komuna Online

Statuti


riatdhesimi.jpg

Gis Online

Kontakti

Arkivi

Instituti GAP