Mirësevini në Shterpce


Faqja e Shterpces do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajme

NJOFTIM PËR QYTETARË – DEBATI PUBLIK 01.02.2016
01 shkurt 2016
Të hënën më 15 shkurt do të mbahet debati publik për ndryshimin e Rregullores mbi Transparencën më shumë...

LAJMERIM PËR QYTËTARET – DEBATI PUBLIK PËR MBROJTJE E TË MITURURVE
10 dhjetor 2015

Debati publik mbi Rregulloren për mbrojtjen e të miturve prej fenomeneve të cilët rrezikojnë shëndetin edhe zhvillimin i tyre.

më shumë...

NJOFTIM PËR TATIMPAGUESIT E TATIMIT NË PRONË
26 tetor 2015
Duke u bazuar në zbatim të ligjit nr. 05/L-043 për faljen e Borxheve Publike, Zyra e Përherëshme Tatimit në Pronë e cila funksionon në kuadër të Drejtorisë për Ekonomi e Financa në Komunën e Shterpce ka publikuar listën e personave Fizik dhe Juridik, të cilët mund të përfitojnë nga falja e borxheve publike për tatimin në pronë për periudhën deri më 31 dhjetor 2008.
më shumë...

KONKURS - Programi i punës praktike në institucionet publike në nivelin qëndror dhe lokal
08 tetor 2015
Zyra e Kryeministrit/Zyra për Çështje të Komuniteteve në bashkëpunim me Ambasadën e Norvegjisë shpall konkursin për “Programin e punës praktike në institucionet qëndrore dhe lokale. më shumë...

VENDIMI PËR DHENJE NË DEBAT PUBLIK PROPZIM PËR RREGULLOREN PËR TATIM NË PASURIN PA LUAJTSHME PËR VITIN TATIMOR 2016.
24 gusht 2015
Zyra për informim publik në Komunën e Shtërpcës i lajmëron qytetaret që K.K Shtërpcë ka marr VENDIM PËR DHENJE  NË DEBAT PUBLIK PROPZIM PËR RREGULLOREN PËR TATIM NË PASURIN PA LUAJTSHME PËR VITIN TATIMOR 2016.

 


më shumë...

KONKURS - Anton Santori
14 gusht 2015

Për plotësimin e vendeve të punës për mësimdhënie për vitin shkollor 2015/16 me kuadër përkatës për shkollën  fillore “Anton Santori” në Bitijë  shpallet: K O N K U R S

më shumë...

KONKURS
10 qershor 2015

Për plotësimin e vendeve të punës për mësimdhënie për vitin shkollor 2015/16 me kuadër përkatës për shkollat fillore  “Osman Mani”,  “Razim Cokli”,  “Anton Santori” dhe Gjimnazin “Kongresi i Manastirit” shpallet:

·         Punëtor ndihmë
Vendi i punës: Shkolla fillore “Razim Cokli” në Brod-shkolla Amë.

më shumë...

 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

riatdhesimi.jpg

Anketa Kako ste zadovoljni radom strukture opstine Strpce
 
 
 


 
«shkurt»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29123456