Republika e Kosoves

Pejë

Akomodimi dhe Restorantet

Hotel : Dukagjini 

Adresa: Tony Blair Nr:2
Tel:039/ 433558 – 044/ 134890
Orari:07:00—23:00

Hotel : Peja

Adresa: Pejë
Tel: CEL: 044502207
Orari 07:00—23:00
Hotel : Gold
Adresa: Mbretëresha Teuta—106
Tel:039/434571—434572
Email:hotel_gold@hotmail.com
Orari : 07:00—23:00
Hotel :Jusaj
Adresa: Pejë,Rr.Rifat Begolli
Tel:039/452254
Orari 07:00—23:00
Hotel : Dona
Adresa: Pejë,Rr.Rifat Begolli
Tel:039/456654
Orari: 07:00—23:00
Hotel : Shala
Adresa : fshati Ramun
Tel : +37744/282-832
Orari : 07:00—23:00
Hotel : Park
Adresa : Tmk—Pejë
Tel:+37744/282-832
Orari : 07:00—23:00
Restaurant Univers –Peja
Adresa: Pejë
Tel:039/+37744/138759
Orari: 08-24
www.univers-ks.com
info@univers-ks.com
Hotel : Las Vegas
Adresa: Pejë
Tel:039/434230; CEL:044349062
Orari : 07:00—24:00
Restorant : Bjeshka
Adresa: fshati Shtupeq i madh—Rugovë
Tel:044/291394
Orari: 08:00—22:00
Motel : Gryka
Adresa: Shtypeq i madh -Rugovë
Tel:+37744/148348
Orari:Summer 08-24 / Ëinter 10-17
Motel : Rugova camp
Adresa: Shtypeq i madh – Rugovë
Tel:+37744281608
Orari : verës 08-24 / dimrit 10-17
Villa : Mulliri
Adresa: Drelaj -Rugovë
Cel:044 / 142-810
Email:
Orari : 00:00—24:00
Vila “Guri Kuq”
Adresa : Kuqishte—Rugovë
Cel:039/+37744/150551
Orari : Non stop
Kompleksi : Rudi Group
Adresa : Boge—Rugovë
Cel:044 / 125488
Orari : 07:00—24:00
Vila “Relax Rugova
Adresa:Boge
Orari: non-stop
Cel: +37744/129666
MOTEL “GURRA
Adresa : Boge—Rugovë
CEL: +37744/278035
Orari: non-stop
Motel Berati
Adresa : Boge
Cel:+37744/151565
Orari : non-stop
Motel “ Dardani ski”
Adresa: Boge
Tel:039/+37744275489
Orari: non-stop
Vila Kodra
Adresa: Boge
Tel:039/+37744/695-488
Orari: non-stop
www.vilakodra.com
“Ke Luani”
Adresa: Boge
Cel: 044/198602
Orari: non-stop
Motel “Burri
Adresa: Boge
Cel : 044/420638
Orari: non-stop