Republika e Kosoves

Rahovec

Ka përfunduar renovimi i jashtëm i objektit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr. Fahredin Hoti”, në Rahovec

2024/02/08 - 11:06

Në kuadër të këtij investimi nga Komuna e Rahovecit, janë kryer këto punime:

Me anë të këtij investimi, synohet të ofrohen kushte të mira, mjedise të bukura dhe të përshtatshme për personelin shëndetësor dhe për pacientët tanë. Shëndetësia mbetet një nga sektorët kryesorë dhe prioritet i lartë i qeverisjes.