Republika e Kosoves

Rahovec

Telefonat me rëndësi

Emri/Mbiemri Pozita Email Tel
Smajl Latifi Kryetari i Komunës Smajl.Latifi@rks-gov.net 045 498190
Fatmir Iska Nënkryetar i Komunës Fatmir.Iska@rks-gov.net 044 243153
Veli Gashi Shef i kabinetit në zyrën e Kryetarit Veli.Gashi@rks-gov.net 044 814286
Saranda Sallteku Drejtoreshë  e Administratës Saranda.Sallteku@rks-gov.net 045 134002
Besnik Hoti Drejtor i Inspeksionit Besnik.Hoti@rks-gov.net 045 331300
Berat Duraku Drejtor i DBZHR-së Berat.Duraku@rks-gov.net 045 134003
Bjondina Kleqka Drejtoreshë eD KRS-së Bjondina.Kleqka@rks-gov.net 045 134007
Avni Morina Drejtor i DKA-së Avni.Morina1@rks-gov.net 044 423590
Rumir Zhuniqi Drejtor i PMM-së Rumir.Zhuniqi@rks-gov.net 045 134005
Afrim Oruqi Drejtor i DGJKP-së Afrim.Oruqi@rks-gov.net 044 335474
Afrim Limani Drejtor për Buxhet dhe Financa Afrim.Limani@rks-gov.net 044 219638
Përparim Krasniqi Drejtor i Shërbimeve Publike Perparim.Krasniqi@rks-gov.net 044 315261
Samir Mustafa Drejtor i DSHMS-së Samir.Mustafa@rks-gov.net 044 426416
Artan Asllani Drejtor i DEZHR-së Artan.Asllani@rks-gov.net 044 546630
Hasan Përboqi Drejtor  DMSH-së Hasan.Perboqi@rks-gov.net 045 488813
Afrim Dina Kryesues i Kuvendit Afrim.Dina@rks-gov.net 044 339035
Skender Hamza Zyra e Kuvendit Skender.Hamza@rks-gov.net 045 884561
Isak Hoti Shef i Zyrës Ligjore Isak.Hoti@rks-gov.net 044 606670
Haziz Krasniqi Zyrtar për Informim Haziz.Krasniqi@rks-gov.net 044 183117
Ymret Reshiti Udhëheqës i zyrës së Personelit Ymret.Reshiti@rks-gov.net 044 203914
Bilbil Oruqi  Avokatit i Komunës bilbil.oruqi@rks-gov.net 045 884551
Arben Gashi Zyra për Integrime Evropian arben.a.gashi@rks-gov.net 045 884564
Binak Kryeziu Shef i Njësisë së Auditimit të Brendshëm binak.kryeziu@rks-gov.net 044 128286
Astrit Mullabazi Shef i Zyrës së Prokurimit Astrit.Mullabazi@rks-gov.net 044 563838
Lendrit Qeli Shef i Zyrës Komunale për Komunitete dhe Kthim lendrit.qeli@rks-gov.net 049 714458
Ekrem Bytyqi Zyrtar për Barazi Gjinore Ekrem.Bytyqi@rks-gov.net 045 884557
Habibe Haxhimustafa Koordinatore për të Drejtat e Njeriut Habibe.Haxhimustafa@rks-gov.net 044 200740
Blerta Gashi Zyrtare për Lektorim blerta.gashi@rks-gov.net 044 637357
Ajet Sahitaj Zyra e Gjendjes Civile Çifllak Ajet.Sahitaj@rks-gov.net 044 216063
Muharem Krasniqi Zyra e Gjendjes Civile Drenoc Muharem.Krasniqi@rks-gov.net 044 340457
Tahir Hoti Zyra e Gjendjes Civile Ratkoc Tahir.Hoti@rks-gov.net 044 634589
Ilhami Kryeziu Zyra e Gjendjes Civile Xërxe Ilhami.Kryeziu@rks-gov.net 044 627493
Naser Krasniqi Zyra e Gjendjes Civile Krushë e Madhe naser.h.krasniqi@rks-gov.net 049 661916
Osman Krasniqi Zyra e Gjendjes Civile Hoçë e Vogël osman.xh.krasniqi@rks-gov.net 044 127157
Rrahmon Kabashi Zyra e Gjendjes Civile Opterushë rrahmon.kabashi@rks-gov.net 045 884656
Liljana Veqeviq Zyra e Gjendjes Civile Hoçë e Madhe ljiljana.vecevic@rks-gov.net 044 634299

 

ADRESA

Rr. Dëshmorët e Pashtrikut p.n.

21000 Rahovec, Kosovë

KONTAKTO

Telefoni: 0800 11007 (pa pagesë për thirrjet brenda Kosovës)

TEL: 03820045340
EMAIL: komuna.rahovec@rks-gov.net