Republika e Kosoves

Ferizaj

11 shtatori shënon datën e sulmit terrorist mbi Kullat Binjake në SHBA

2023/09/11 - 5:20

11 shtatori shënon datën e sulmit terrorist mbi Kullat Binjake në SHBA🇺🇸që njëherit i dha kthesën e pakthyeshme mbarë njerëzimit në luftë kundër terrorizmit, prirë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Nderim e përkujtim viktimave të 11 Shtatorit dhe gjithë viktimave të terrorizmit💐Përjetë aleatë e bashkë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës🇽🇰🇺🇸