Republika e Kosoves

Ferizaj

Dekorata “Nderi i qytetit” ju nda edhe për PROF. ISAK JASHARI

2024/02/08 - 8:49

Veprat e tij lanë gjurmë në Universitetin e Ferizajt, duke qenë profesor i dashur e i dalluar për breza të shumtë studentësh, kontributplotë në sportin ferizajas, duke qenë një nga emrat e spikatur të basketbollit ferizajas, është ky profesori i nderuar, inxhinieri i makinerisë, bashkëqytetari ynë i shquar ku në 150 vjetorin e themelimit të qytetit, i ndava dekoratën “NDERI I QYTETIT”
për
PROF. ISAK JASHARI🏅
Për kontribut e arritje të veçanta në veprimtari studimore, shkencore, arsimore dhe edukative.