Republika e Kosoves

Ferizaj

Mbahen Garat komunale të Fizikës 2024 për nxënësit e klasëve të IX, X, XI dhe XII

2024/02/10 - 9:19

Gjatë ditës së sotme, organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Shoqata e Fizicientëve nga Ferizaj, në ambientet e shkollës “Tefik Çanga”, u zhvilluan Garat Komunale të Fizikës për nxënësit e klasëve të 9, 10, 11 dhe 12.
Dy nxënësit më të suksesshëm nga çdo klasë, do të marrin pjesë në Garat Republikane që do të mbahen gjatë këtij muaji.