Republika e Kosoves

Ferizaj

Të palodhshmit e mirëmbajtjes së sinjalistikës rrugore

2023/09/09 - 5:27

Të palodhshmit e mirëmbajtjes së sinjalistikës rrugore🛣️⚠️🚙⛔️mbikqyrur nga Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, po vijojnë shenjëzimin e rrugëve të qytetit 🏙️me fokus në afërsi të shkollave🏫🚸 që duke i uruar mbarësi në mësime nxënësve, këtë fillimvit shkollor, të shtojmë edhe sigurinë e qarkullimit të tyre dhe qytetarëve në trafik.