Republika e Kosoves

Ferizaj

Naim Ferati

Naim Ferati

U lind me 8 prill 1982 në Ferizaj. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen shkollën ekonomike  në Ferizaj. Ka mbaruar studimet në Universitetin e Prishtinës/Fakulteti Juridik.

 

Veprimtaria politike:

-Asambleist i zgjedhur në zgjedhjet komunale të vitit 2007 në radhët e Aleancës Kosova e Re (AKR), –

-Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport në  Komunën e  Ferizaj, 2008 – 2010

-Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport në  Komunën e  Ferizaj, 2010 – 2012

-Ka qenë Kryetar i Degës së  Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, 2012 – 2014

-Ka qenë Drejtor i Administratës së Përgjithshme në  Komunën e  Ferizajt, 2014 – 2015

-Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport në  Komunën e  Ferizaj, 2015 – 2017

 –Ka punuar si gazetarë në Televizionin Lokal “Tema”, 2000-2002

-Ka qenë anëtarë i shoqërisë civile – Forumi i Iniciativave Qytetare FIQ, 2001-2003

-Drejtor Regjional, Oda Ekonomike e Kosovës, 2006 – 2008

 

Aktualisht është nënkryetar i Komunës së Ferizajt.

 

Është i martuar baba i tre fëmijëve.