Republika e Kosoves

Prishtinë

Prezantohet platforma informuese turistike e qytetit të Prishtinës

2020/10/15 - 3:31

Të gjithë që e vizitojnë Prishtinën, tash e tutje do ta kenë më lehtë të informohen dhe planifikojnë vizitën e tyre në Kryeqytet!
InPrishtina është brendi i ri dhe platforma informuese turistike e punuar me shumë dashuri për Prishtinën.
Falenderojmë të gjithë që kontribuan në këtë projekt të veçantë për qytetin tonë.
Informatat e hollësishme për platformën i gjeni në vegezat më poshte:
Facebook:

https://www.facebook.com/inprishtina