Republika e Kosoves

Rahovec

Ftesë publike nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Rahovecit për subvencionimin e OJQ-ve dhe individëve për projektet sportive për vitin 2019

2019/02/08 - 9:20

Udhesues per Aplikantet:Udhezues per Aplikantet

Formulari i aplikacionit:Formulari i Aplikacionit per projekte Kulturore Komuna e Rahovecit – 2019 – SPORT

Forma e deklaratës:Forma e deklarates per financimin e dyfishte Komuna e Rahovecit – 2019 – SPORT

 

H.Krasniqi

Zytar për Informim