Mirë se vini në Ferizaj

Çdo vizitor të Ferizajt e rrethinës e presin:

 *  ngrohtësia shembullore e vendësve, 

 *  lidhjet e mira rrugore me të gjitha qytetet e Kosovës, me vendet e Ballkanit dhe të Evropës, 

 *  restorantet e motelet e shumta me ushqime të shijshme e shërbime cilësore, 

 *  festivale dhe manifestime të shpeshta kulturore,

 *  monumente interesante të natyrës e të kulturës,

 *  mundësi të mira për të pushuar e për t’u kënaqur në freskun e Maleve të Sharrit,

 

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Lajme

Nis edicioni i 46-të i Festivalit të Teatrove të Kosovës
21 tetor 2016
Për shtatë net radhazi ferizajasit do të kenë rastin që të shohin shfaqje të ndryshme në skenën e teatrit të qytetit “Adriana” në Ferizaj.  më shumë...

Në Ferizaj bëhet hapja e qendrës rekreative sportive ‘Mileniumi”
21 tetor 2016
Sonte në Ferizaj u hap edhe një biznes i ri. Bëhet fjalë për qendrën rekreative sportive “Mileniumi”, i cili gjendet në magjistralen Ferizaj-Shkup.
 
më shumë...

Mbi 5 milion euro investime në Komunën e Ferizajt nga Ministria e Infrastrukturës vetëm gjatë këtij viti
19 tetor 2016
Të mekurën në Ferizaj edhe zyrtarisht kanë filluar punimet në rregullimin dhe asfaltimin e rrugës Prelez i Jerlive, Muhovc dhe Lloshkobare. më shumë...

Fshati Nerodime së shpejti me zyrë të re të gjendjes civile
18 tetor 2016
Të martë në fshatin Nerodime të Komunës së Ferizajt, ka filluar ndërtimi i zyrës së re të gjendjes civile në këtë fshat, ndërkaq në kuadër të kësaj zyreje do të inkorporohet edhe biblioteka e këtij fshati. më shumë...

Të premten fillon Festivali i Teatrove të Kosovës në Ferizaj
18 tetor 2016
Nga 21 deri më 27 tetor në Ferizaj do të mbahet edicioni i 46-të i festivalit tradicional të teatrove. Gjatë kësaj ngjarjeje kulturore, në teatrin profesional të qytetit “Adriana”, do të jepen shtatë shfaqje zhanresh të ndryshme të cilat vijnë nga teatrot e Kosovës e Shqipërisë.  më shumë...

Diskutohet profili i Komunës
18 tetor 2016
Profili i Komunës përbën pjesën kryesore të Planit Zhvillimor të Komunës
 
më shumë...

Diskutohet për Statutin e ri të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Ferizaj
17 tetor 2016
Të hënën në sallën e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, është mbajtur diskutim publik mbi Statutin e ri të QKMF – së. më shumë...

Në Ferizaj, mbahet ligjëratë për kancerin e gjirit dhe mënyrën e luftimit
17 tetor 2016
Në organizim të Qendrës kosovare për luftimin e kancerit të gjirit dhe shoqatës së onkologëve të Kosovës, sot në Ferizaj është mbajtur ligjëratë, e cila në fokus e ka pasur temën e kancerit të gjirit dhe luftimin e tij. më shumë...

Varroset Nazlime Emini, nëna e Heroinës Hyrë Emini-Mira
13 tetor 2016
Qindra qytetarë ferizajas dhe me gjerë të enjten kanë marr pjesë në varrimin e Nazlime Emini nëna e heroinës Hyrë Emini-Mira. Në ceremoninë mortore në nënë Nazlimes mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa me bashkëpunëtoret e tij, deputet të Parlamentit të Republikës së Kosovës, drejtues të shoqatave të dala nga lufta,  si dhe qytetarë të tjerë nga Kosova, Maqedonia e me gjerë. 
 
më shumë...

Synohet shtimi i pjesëmarrjes së publikut në proceset vendimmarrëse
11 tetor 2016
Organizuar nga misioni i OSBE-së në Kosovë, të martën në Ferizaj, është mbajtur një punëtoria mbi pjesëmarrjen e publikut në vendimmarrje. më shumë...

Edhe një fabrike e re në qytetin e Ferizajt
10 tetor 2016
Të hënën në Ferizaj, është bërë hapja e Fabrikës së Brumërave “Orex plus”. Në përurimin e kësaj fabrike morri pjesë kryetari i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa, kryetari i Kuvendit tw Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hikmete Bajrami, deputet të Parlamentit të Republikës së Kosovës si dhe shumë e shumë mysafirë të tjerë. më shumë...

 

Aplikimi Online

Pasqyrat dhe Planet

Riatdhesimi

Qasje ne dokumente publike

Udhërrëfyesi

Raporti i Auditorit

Statuti i Komunës

faturatatimit

Instituti GAP dhe Inpo

Facebook