Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

 

 

Lajme

6 lojtar të U 15 të Rahoverit në grumbullimin përzgjedhës të Kosovës
03 korrik 2015

Lojërat e mira dhe të pëlqyera të grupmoshave të Shkollës së Futbollit " Rahover " nga Rahoveci, posaçërisht atyre të kategorisë U - 15, gjatë kampionatit në Ligën Rajonale të Prizrenit dhe sidomos në Kampionatin e Kosovës, ku kanë zënë vendin e tretë, kanë bërë që 6 lojtarë të kësaj kategorie të ftohen në grumbullimin për përzgjedhjen e përfaqësueses së Kosovës, nga trajneri Sami Sermaxhaj.


më shumë...

Nisin punimet për asfaltimin e rrugës " 28 Nëntori " në qytetin e Rahovecit
03 korrik 2015

Punimet për asfaltimin e rrugës " 28 Nëntori " në Rahovec, gjegjësisht në asfaltimin edhe të gjysmës së kësaj rruge, kanë filluar këtyre ditëve.Sipas drejtorit për Shërbime Publike, Feim Fetoshi, projekti i asfaltimit  të kësaj rruge është i vjetër i cili daton nga viti 2012, ndërkaq vitin e kaluar ka qenë jo e buxhetuar, dhe për atë shkak është shtyer për vitin 2015, duke pasur parasysh rëndësinë e kësaj rruge për banorët e qytetit të Rahovecit.


më shumë...

Kryetari Vehapi, priti në takim anëtarët e Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim në Kuvendin e Republikës së Kosovës
03 korrik 2015

Gjatë ditës së sotme, kryetari i komunës së Rahovecit,z.Idriz Vehapi, priti në takim  anëtarët e Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komunitetve dhe Kthim në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Në takim kryesisht u bisedua për zbatimin e Ligjit për fshatin Hoçë e Madhe, ku nga ana e kryetarit Vehapi u tha se Ligji dhe Udhëzimi Administrativ është duke u  zbatuar në përgjithësi dhe se asgjë nuk ka dalur jashtë asaj se çka e thotë Ligji dhe Udhëzimi Administrativ për formimin dhe funksionimin e këtij këshilli.

më shumë...

Grupmoshat U -13 të Rahoverit, vendi i tretë në " Vllaznimi Cup" në Durrës
02 korrik 2015

Grupmoshat e Shkollës së Futbollit " Rahover" nga Rahovecit, këtë vit vazhdojnë me suksese, ku pas vendit të tretë të kategorisë U - 15 në kampionatin e Kosovës për grupmosha të reja, edhe grupmoshat e kategorisë U - 13, janë kthyer nga Durrësi ku në turneun " Vllaznimi Cup" , kanë zënë vendin e tretë, në një konkurrencë prej 25 skuadrave nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Greqia dhe Bosnja e Hercegovinë.

më shumë...

 
Festa e Vjeljes së RrushitGeoportal

Hyrja


Komuna Online

Buxheti-2015.jpg

Lista--e-Projekteve-Kapitale-2015.jpgriatdhesimi.jpgGjendja Civile

Amblema_Rahovec-(1).jpg
 

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpgLogo-raporti-financiar-2014.jpgLogo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpg