Republika e Kosoves

Rahovec

Njoftim !

2021/04/01 - 9:19

Me datë 2 prill 2021, do mbahen homazhe dhe nderime tek varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatrat: Hoçë e Vogël dhe Nagac.

Ora 11:00 – Homazhe dhe nderime tek varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Hoçë e Vogël.

Ora 12:00 – Homazhe dhe nderime tek varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Nagac.

Lavdi të rënëve për lirinë e Kosovës!